444,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Manifestor

Er du klar til å oppdage hvor unik og fantastisk du er, og slutte å sammenligne deg med alle andre?

  • Få en grundig gjennomgang av din energitype.
  • Lære å ta i bruk din unike strategi.
  • Oppleve mer flyt og energi med å bruke din strategi
  • Lære om ditt not self tema og hvordan du kan bruke det til å navigere i ditt design.

Her er hva andre sier om kurset:

En lett forståelig og fin innføring i mitt design. Nydelig energi fra kurslederne.

Elisabeth

Jeg har fulgt flere av rådene i dette kurset og opplever en dyp indre ro jeg ikke har hatt tidligere.

Maria

Endelig forstår jeg hvorfor jeg tenker, føler og gjør ting annerledes enn andre. Jeg har sluttet å sammenligne meg med andre mennesker.

Trine

Etter kurset forstår jeg meg selv helt klart bedre - både mine styrker og mine svakheter, og kan akseptere meg selv på en helt annen måte. Blitt mer lojal mot meg selv, og tar meg tid til å lytte mer, og ikke minst mye mer bevisst både på meg selv og omgivelsene rundt meg.

Lise

Utrolig kjekt å følge kursa. Dykk er så flinke til å formidle alt det gode med Human Design. Likar og korleis dykk introduserer andre ting som fullmånesermoni, meditasjon oljer og rensing. Føler eg får ein full pakke her. Tusen takk Hege og Susann

Hilde

Kurset er en veldig fin introduksjon til Human Design, forklart på en enkel og forståelig måte av motiverende og entusiastiske instruktører. Det jeg likte spesielt godt var at vi fikk praktiske «utfordringer» og refleksjons-oppgaver relatert til egne kart/energityper hver dag, som var overkommelige å gjennomføre i en travel hverdag. Det ble et kick-off som gjorde meg enda mer nysgjerrig på Human Design. Her fikk jeg en forståelse for hvordan jeg bør velge gjennom å lytte til magefølelsen, og at jeg får mer energi av å gjøre ting jeg liker.

Ingeborg

Utrolig hvor mange brikker som falt på plass, etter kurset. Alle de tingene en før har lurt på, som plutselig var "piece of cake" Om en har "luktet" litt på HD og blitt overveldet, er det det ganske normalt. Når en tar dette kurset blir det plutselig så lett forståelig. Dere er SÅ flinke til å forklare ting lettfattelig.

Eli