Du er unik!

Vår visjon er å vise deg veien hjem til deg selv, inspirere deg til å være den du er.

Vi vet at du er unik

Bli din beste versjon - her!

 Hege

Hege er en Generator som produserer masse energi og sender en dose opp fra Oslo til Lofoten når hennes sakralsenter er tent. Hun elsker å stå på og jobbe med prosjekter som gir henne mening. Slik er det med dette prosjektet, det satte hele hennes sakralsenter i fyr og flammer. Slik klarer hun i tillegg til en hektisk lederjobb å finne mening i å jobbe med dette.

Susann

Som Projector er Susann den kloke, vise guiden som deler av sin kunnskap når hun føler seg invitert inn og anerkjent for det hun kan. Som energi-projector jobber Susann super effektivt med sine «projector naps» mellom arbeidsøktene. Hun er designet slik og er på sitt aller mest effektive når hun tillater seg å ikke være i en 8-16 jobb. Derfor passer det hennes energi perfekt å drive for seg selv fra sitt kontor i havgapet i Lofoten, sannsynligvis en av Norges vakreste steder.

Human Design By heart

En nydelig sommerdag i 2020 delte Susann sin facinasjon for human design med Hege, Hege responderte på ideen og inviterte Susann inn til et samarbeid som etterhvert ble til Human Design By Heart.

 Vi er et pussig par vi to, for vi eksperimenterer med å leve vårt design så godt vi kan hver dag, og elsker å forstå tingenes tilstand gjennom human design. Slik forstår vi andre og skaper en nysgjerrighet til alle de ulike menneskene som kommer vår vei, slik aksepterer vi at vår energi kan flyte og komme i rykk og napp. (derfor kan det være at vi poster mye for så å ha en liten pause på instagram). Vi forstår det som skjer i verden ut i fra transittene vi går ut og inn av (og  det vi vil lære deg masse mer om i tiden fremover). Det er så spennende at vi nesten ikke kan vente.

 

Vår visjon..(for deg)

Vår visjon er å vise deg veien hjem til deg selv, inspirere deg til å være den du er og lære deg å bruke enkle strategier for å ta vare på deg selv, blomstre som den du er og få mer flyt. Vi ser på human design som et eksperiment og vil gjøre informasjonen lett tilgjengelig for deg og gi deg verktøyene du trenger for å bruke det du lærer i din hverdag og på din reise.

 

Har du hørt på podcasten vår?

GĂĽ til Human Design By heart podcast