"Å bli den du er ment til å være er nøkkelen til å oppnå alt du vil her i livet."

 

Velkommen til et spennede webinar om Human Design 

 

Bli kjent med ditt unike blueprint gjennom Human Design. Vi inviterer deg til et inspirerende webinar som vil åpne øynene dine for en helt ny måte å tenke på.

Bli med oss på en lærerik og inspirerende reise. Vi vil ta deg med inn i Human Designs magiske verden, og vi kan garantere deg at du vil få en AHA-opplevelse eller to underveis. 

Du vil lære om din unike energitype, indre guide og hvordan skape mer flyt i livet.

Legg igjen navn og epost, så vil du få tilgang til webinaret med en gang.

Litt om oss

Heges energitype er generator, og Susann sin er projector, de har begge to emosjonell autoritet.

Gjennom å bruke deres strategi og autoritet til å navigere seg frem nyter de godt av en vei med masse medvind og lite motvind. Ut av dette har det også vokst frem et unikt samarbeid som er preget av forståelse og aksept av hvor forskjellige de er.


Deres visjon er å vise deg veien hjem til deg selv, inspirere deg til å være den du er, og lære deg å bruke enkle strategier for å ta vare på deg selv. De ønsker at du skal blomstre som den du er og oppleve mer flyt i hverdagen. Human Design er et eksperiment, og Hege & Susann ønsker å gjøre informasjonen lett tilgjengelig for deg. De vil gi deg verktøyene du trenger for å få mer flyt i din hverdag, og på din reise.