Human design basic
Human design basic

Hei, Hege & Susann her

 

Placeholder Image

Som projector er Susann den kloke, vise guiden som deler av sin kunnskap når hun føler seg invitert inn og anerkjent for det hun kan. Det var slik prosjektet ble til. Hege som generator inviterte henne inn til et samarbeid som resulterte i dette fantastiske prosjektet, Human design by heart.

Som energi-projector jobber Susann super effektivt med sine «projector naps» mellom arbeidsøktene. Hun er designet slik og er på sitt aller mest effektive når hun tillater seg å ikke være i en 8-16 jobb. Derfor passer det hennes energi perfekt å drive for seg selv fra sitt kontor i havgapet i Lofoten, sannsynligvis en av Norges vakreste steder.

Hege er en generator som produserer masse energi og sender en dose opp fra Oslo til Lofoten når hennes sakralsenter er tent. Hun elsker å stå på og jobbe med prosjekter som gir henne mening. Slik er det med dette prosjektet, det satte hele hennes sakralsenter i fyr og flammer. Slik klarer hun i tillegg til en hektisk lederjobb å finne mening i å jobbe med dette.

 Vi er et pussig par vi to, for vi eksperimenterer med å leve vårt design så godt vi kan hver dag, og elsker å forstå tingenes tilstand gjennom human design. Slik forstår vi andre og skaper en nysgjerrighet til alle de ulike menneskene som kommer vår vei, slik aksepterer vi at vår energi kan flyte og komme i rykk og napp. (derfor kan det være at vi poster mye for så å ha en liten pause på instagram). Vi forstår det som skjer i verden ut i fra transittene vi går ut og inn av (og  det vi vil lære deg masse mer om i tiden fremover). Det er så spennende at vi nesten ikke kan vente.

Og når det er sagt flyter alt lett og fint, og blir til underveis. Det vil komme mange spennende produkter fremover i shoppen vår, noen vil alltid være der som Selfcareguiden, andre vil komme og gå. En ting de vil ha til felles er at så lenge vi skaper noe og tilbyr det til deg, legger vi all vår gode energi og intensjon i det.

Vår visjon er å vise deg veien hjem til deg selv, inspirere deg til å være den du er og lære deg å bruke enkle strategier for å ta vare på deg selv, blomstre som den du er og få mer flyt. Vi ser på human design som et eksperiment og vil gjøre informasjonen lett tilgjengelig for deg og gi deg verktøyene du trenger for å bruke det du lærer i din hverdag og på din reise.

 

Human design the basics

Kom i gang og bli kjent med ditt design. Lær hvilken energitype du er, bli kjent med din indre guide og hvordan du tiltrekker deg mulighetene som er riktige for deg.

Legg igjen navn og epost så sender vi deg minikurs på epost.

 

Du vil bli mer kjent med oss etter hvert, men vår lidenskap for mennesker, utvikling og human design er det viktigste. Vi er begge nordlendinger (selv om Hege er utflyttet) og vil bruke vakre bilder fra nordnorsk natur i de fleste produktene våre, det tror vi du vil elske.

Og kanskje føre til at du endrer ferieplanene dine, hvem vet? For når du er åpen for at nye ting skal komme din vei kan uante ting skje, som at noen plutselig ringer å inviterer deg inn i et samarbeid som ender opp i drømmejobben.

Takk for at du følger oss!

Klem Hege & Susann

 

Powered by Kajabi