Human Design Basic
Human Design Basic

Basert på din fødselsdato, tid og sted designer vi din unike selfcareguide. Du vil lære hvordan du er designet til å utveksle energi med omverden, hvordan du tiltrekker deg de riktige mulighetene for deg, hvordan du lar din indre guide hjelpe deg å ta riktige avgjørelser + mye mer.

Natur er viktig for oss og vi tror at når vi omgir oss med naturen, så vil naturen hjelpe oss å komme i kontakt med vår egen natur. Vi krydrer guiden din med herlige norske, og for det meste nordnorske naturbilder. Tatt av oss, eller av noen vi er glad i.

Les mer og bestill din unike Selfcareguide

En liten sniktitt inn i selfcareguiden

 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Les mer og bestill Selfcareguiden

Hva andre sier om Selfcareguiden:

Placeholder Image

Maria Zahl

Jeg fikk denne guiden i gave av en venninne og kan med hånden på hjertet si at det er den mest personlige gaven jeg noensinne har fått. Jeg ble rørt og kjempeglad for denne self-care guiden fra human design by heart. Selve guiden er veldig interessant og lærerik om mine egne trekk, egenskaper og fordeler som en en projector. Jeg har fulgt flere av rådene i denne guiden og opplever en dyp indre ro jeg ikke har hatt tidligere.

Placeholder Image

Odd Geir Fagerli

Har lest gjennom guiden og mye er gjenkjennbart, spesielt det med å ha overskudd til å jobbe masse med det jeg liker. Og slite med å fullføre ting som blir "kjedelig". Jeg føler også på en veldig tilfredshet når jeg har gjort noe jeg føler har vært riktig, og kjenner at dagen har vært litt bortkastet hvis ikke har fått gjort noe konstruktivt. Fint verktøy for å bli mer bevisst på å ikke bruke energien på ting man egentlig ikke vil.

Placeholder Image

Eli Brattaas

Jeg har lest gjennom mitt design, laget av dere! Jeg har prøvd å sette meg inn i dette tidligere, men det er så mye informasjon som må fordøyes. Dere har skrevet det så lett forståelig, så håndterbart og det "verste", det er så gjenkjennbart. Wow!

Jaaaaa jeg ønsker med min egen unike selfcareguide!
Powered by Kajabi